A SzámPontMed Univ a járóbeteg szakellátások adminisztratív feladatainak pontos és szakmailag korrekt ellátását a lehető legkevesebb számítástechnikai ismerettel, minimális munkaráfordítással biztosítja.

A rendszer felépítése a korrekt kartotékkezelés, az adatokhoz való gyors hozzáférés iránti igényén és az egészségbiztosító követelményein túl az ellátási feladat szakmai igényeihez igazodik. Az információs rendszerben használt adatok, eljárások, valamint a tárolt leletértékek az orvos-szakmai ismeretek és elvárások figyelembevételével, azoknak való maximális megfelelés igényével lettek kialakítva. Felhasználói felülete, a megjelenő képernyők egyszerű, kezdő felhasználó számára is jól követhető módon, részletes kezelési információkat adva kommunikál.

A SzámPontMed Univ kezelése gyorsan elsajátítható, néhány billentyű használatára épülő sémán alapul.

A rendszerbe az orvos-szakmailag jól meghatározható, pontos (kódolható) kategóriák és a tetszőlegesen leírható részletek olyan optimális módon épülnek be, hogy felhasználásával biztosított a rendelés mindenre kiterjedő korrekt adminisztrációja, ugyanakkor az orvos lehetőségeit nem korlátozza a kategorizálható sémák használatára.

 

Linkek

Teszt igénylés

Gyakori kérdések

ÁSZF

Blog

Telepítő videók

Hasznos linkek

Windows 7 és 8

Go to top